top of page
P1093174.JPG

MADE IN
OSLO

cudzyslow.png

En historie om
to ambisiøse brødre

cudzyslow.png
historie1.jpg
historie2.jpg_w=552&resize=552,360&h=360#038;h=360.jpg

Det var to ambisiøse brødre som startet opp Bislett Kebab House på et lite gatehjørne ved Pilestredet i 1995, med kun noen få kvadratmeter å boltre seg på.

De satset på romslige porsjoner, god kvalitet og lave priser for å tiltrekke seg studenter med tomme mager, travle forretningsfolk og kebabfeinschmeckere.

Ved hjelp av jungeltelegrafen og godt, gammeldags hardt arbeid, opparbeidet Bislett Kebab seg raskt et navn innen bransjen, og etter få år begynte vi å vinne priser for maten vår.

Noen få år senere hadde vi nådd et veiskille forbli et lite gullkorn i jungelen av kebabsjapper, eller ekspandere.
I september 2004 valgte vi det sistnevnte, og åpnet vår restaurant nummer to kun noen kvartaler ned i gaten.

Mange synes det var merkelig å åpne en ny avdeling rett ved den opprinnelige, men for oss var det aldri noe alternativ. Når man får sitt første «barn» (det var slik vi følte det), vil man alltid holde det under oppsikt!

Bislett Kebab House er i dag, 28 år senere, blitt et kjent merkenavn innen fast food blant alle aldersgrupper i Oslo!

bottom of page