top of page
Falafel Tallerken

MADE IN OSLO

Bislett Kebab House har tjent sultne Oslo-borgere nesten når som helst på dagen siden 1995. Nå er vårt oppdrag å utvide seg over hele landet.

Logo Bislett Kebab House
Scisors BKH

Om Bislett Kebab House

Bislett Kebab House er i dag blitt et kjent merkenavn innen fast food blant alle aldersgrupper i Oslo.

Etter 25 år i virksomhet er vi kjent for:

- Originale

- God kvalitetsmat

- Rask service

- Erfarne

- Heftige porsjoner


Spør man en tilfeldig person på gata i hovedstaden hvor man får byens beste babb, er sannsynligheten stor for at navnet vårt kommer opp. Så, mange kjenner til oss nå.

Kebab tallerken

To ambisiøse brødre

Det var to ambisiøse brødre som startet opp Bislett Kebab House på et lite gatehjørne ved Pilestredet i 1995, med kun noen få kvadratmeter å boltre seg på.

De satset på romslige porsjoner, god kvalitet og lave priser for å tiltrekke seg studenter med tomme mager, travle forretningsfolk og kebabfeinschmeckere.

Ved hjelp av jungeltelegrafen og godt, gammeldags hardt arbeid, opparbeidet Bislett Kebab seg raskt et navn innen bransjen, og etter få år begynte vi å vinne priser for maten vår.

20211021_172522_edited.jpg

Et veiskille

Noen få år senere hadde vi nådd et veiskille forbli et lite gullkorn i jungelen av kebabsjapper, eller ekspandere.

I september 2004 valgte vi det sistnevnte, og åpnet vår restaurant nummer to kun noen kvartaler ned i gaten.

Mange synes det var merkelig å åpne en ny avdeling rett ved den opprinnelige, men for oss var det aldri noe alternativ. Når man får sitt første «barn» (det var slik vi følte det), vil man alltid holde det under oppsikt!

bottom of page