top of page

BLI EN DEL AV BKH FAMILIEN!

Bislett Kebab House er et konsept i utvikling, og det betyr at vi stadig har behov for dyktige medarbeidere. Hos oss arbeider idag både unge og gamle, og vi har et godt og variert miljø hvor alle trives. For mange søkere er jobben på Bislett Kebab House deres første arbeidsplass. Dette utgjør et ansvar for oss som vi tar på alvor.

Du kan også sende dokumenter dine til:
 jobb@bislettkebabhouse.no

20211021_171446_edited_edited.jpg
Kjønn

Vi arbeider i team hvor våre medarbeidere er nødt til å ha et tett samarbeid for å oppnå et utmerket resultat. Vi legger vekt på følgende punkter for at en medarbeider skal gjøre en god jobb i våre team:

Respekt: Våre medarbeidere respekterer hverandre. Våre juniorer anerkjenner og respekterer våre seniorer, og omvendt. Vi har en god omgangstone og arbeider for å styrke samholdet.

Disiplin: Det er viktig at våre medarbeidere utfører de oppgavene som blir tildelt dem. Sammen bidrar hver enkelt medarbeider til sluttproduktet.

Etisk holdning: «Gjør alltid det rette». Grunnlaget for hele samarbeidet i teamet er at hver enkelt medarbeider er etisk, pålitelig og ærlig.

Som medarbeider hos Bislett Kebab House, kreves personlig ansvar i alt du gjør når du er på jobb. Vi er alle representanter for Bislett Kebab House gjennom alt det vi sier og gjør. Som medarbeider hos oss forplikter du deg til å stoppe handlinger som kan skade våre kunder, medarbeidere, merkevaren eller kundeopplevelsen.

Dersom du er flink og står på, kan du komme langt hos oss. De fleste av våre administrasjonsmedarbeidere startet sin karriere som kebabmedarbeidere, og har siden jobbet seg oppover i bedriften. Karrierestigen vår består i første omgang av fire steg:

- Kebabmedarbeider
- Kasserer
- Skiftleder
- Restaurantsjef


Om du velger å satse på en karriere i Bislett Kebab House, vil du få nytte av den kompetansen du lærer hos oss gjennom hele yrkeslivet.

CV
Søknandbrev
Bilde

Tusen takk for din søknad!

bottom of page